Leatherman Free T2

Merk: LEATHERMAN
REF: 832682
Vorige: 49,95 €
AANBIEDINGEN -4%
Nu: 47,95
PRODUCTO ORIGINAL
ENVÍOS 24 H
PAGO SEGURO

De Leatherman Free T2 bevindt zich in de T-serie (waar je ook de Leatherman Free T4 kunt vinden). Deze tools zijn niet voor kleine taken, het heeft veel kracht. Het is ontworpen voor EDC, dat wil zeggen, Everyday Carry of om dagelijks mee te nemen. Met een volledig vernieuwd ontwerp en een systeem van magneetgebruik dat het openen en manipuleren van de gereedschappen vergemakkelijkt zonder de nagels te gebruiken.

De Leatherman Free T2 is compact, met 8 toepassingen, resistent en duurzaam, voor mensen die op zoek zijn naar de essentie. Het heeft 8 toepassingen en is ontworpen voor degenen die de basis willen, een multifunctioneel met weinig gewicht en volume.

Dit is wat La Leatherman Free T2 gemeen heeft met de rest van de Free-serie:

Het sluiten door magneten om het multifunctioneel gesloten te houden en met één hand te openen. Je kunt dus ook met één hand werken en kijken wat echt belangrijk is. Dit nieuwe sluitsysteem vermindert wrijving en slijtage.

Gemakkelijke toegang U hebt van buitenaf toegang tot alle tools. Op deze manier hebt u snel toegang tot elk van de applicaties, zonder deze te hoeven openen.

Evoluerend en meer afgerond ontwerp om het comfort te verhogen en ergonomischer te zijn op een manier die het beste bij uw handen past. De Leatherman Free T2 bevat 9 gereedschappen in een dunne en compacte multifunctionele. Het is uitgerust met de essentie, zoals een mes, pons, verschillende schroevendraaiers ... en is ontworpen om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken. De Leatherman Free T2 is licht, omdat het gewicht niet 100 gram bereikt en erg draaglijk is in je dagelijkse leven. Het meet iets meer dan 9 cm.

1. Glad 420HC-mes
420HC-staal, handig voor het knippen van standaarddraaddraden.
2. Pons
3. Flesopener
4. Hendel
5. Pakketopener
6. Philips-schroevendraaier nr. 1-2
7. Middelgrote schroevendraaier
8. Extra kleine schroevendraaier

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met browsen, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. Meer informatie over cookies