OPINEL PENKNIFE Nº 8 BROWN LAMINATED BIRCH

MARCA: OPINEL
REF: O.002388
Price: 29,95
PRODUCTO ORIGINAL
ENVÍOS 24 H
PAGO SEGURO

Het handvat van dit mes, milieuvriendelijk, is gemaakt van hout uit Finland en de gebruikte kleurstoffen zijn niet-schadelijke kleurstoffen.
Dit zakmes nr. 08 is perfect om zowel messenexperts als onervaren mensen te plezieren.
Dit zakmes wordt geleverd in een blauwe geschenkverpakking en bevat specifieke instructies.

Dit zakmes kan op maat gemaakt worden.
Mes lengte
8,5 cm

Sandvik 12C27M roestvrij staal
Sandvik 12C27 roestvrij staal getuned door Opinel staat bekend om zijn snit en gebruiksgemak. Roestvrij staal kan de warmtebehandeling ondergaan die het zijn grote duurzaamheid geeft en wordt martensitisch genoemd. Het heeft een grote hoeveelheid koolstof, ten minste 0,40%, wat een zeer bevredigende snede mogelijk maakt en gevoelig is voor corrosie. Blade hardheid 57-58 HRC

Mango
Finse berk is een wit hout. We gebruiken het in geverfde en samengevoegde vellen om onze mango's vorm te geven en ze een zebra-effect te geven.

Beveiligingsring
De Virobloc-veiligheidsring, uitgevonden door Marcel Opinel, zit in alle bladen die sluiten bij nr. 06 Gesneden in roestvrij staal, de Virobloc bestaat uit twee delen: een vast deel en een glijdend deel. Naast het vergrendelen van de folie in de open stand (veilig in gebruik) is het nu mogelijk om de folie in de gesloten stand te sluiten (veilig transport).

This site uses cookies. If there is still sailing east to consider accepting its use. More information on les cookies